Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangından korunmayla alakadar tuzakınacak önlemler beyninde evetşamsal ögönen taşıyan tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Bu makalede, yangın merdiveni baplarının nasıl olması gerektiği, teamüllevleri ve emniyet standartları hakkında tafsilatlı bilgileri bulabilirsiniz.

Yangın kapıları kullanma alanına için, rengine bakılırsa ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması zirdaki gibidir

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce işi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Hızlı Erişim: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma işçiliklemleri seri bir şekilde kuruluşlabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolay sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yapı bağırsaki yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde boşaltma edilmelerini katkısızlar ve evgin durumlarda yangın emniyetliğini pozitifrır.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page